Permanens displayek

Több éves tapasztalatainkon alapuló permanens display fejlesztéseink során első sorban fém alapanyaggal dolgozunk, de nem ismeretlen számunkra a polimerek, fa és más anyagok megmunkálása sem.

A displayek fejlesztése és kivitelezése során mindig elsődleges szempont a páratlan esztétikai élmény biztosítása, éppúgy, ahogy a megfelelő anyagválasztás, pontos konstrukciós tervezés és kifogástalan kivitelezés.

A permanens displayek előnyei

A permanens displayeknek számos előnye van a papíralapú termékekkel szemben.

  • Kimagasló terhelhetőség – Akár 20 kg/polc
  • Időtálló kivitel – A környezeti viszontagságoknak is ellenáll
  • Kiváló rebranding lehetőségek – Cserélhető oldaldekorációk, koronák és aljzatok
  • Személyre szabott tervezés – Méretezés ügyfeleink termékpalettája alapján
  • Páratlan esztétikai érték – Exkluzív megoldások

A fejlesztési folyamat

01-decisionaboutvendor

1. Megállapodás

Első lépésben egy, ügyfelünkkel folytatott személyes találkozó keretein belül megállapodunk a fejlesztési feladat részleteiről, és felmérjük, hogy pontosan milyen igényekkel fordul hozzánk. Ide tartozik a termékpaletta feltérképezése és elemzése, valamit a piaci követelmények tisztázása is.

01-decisionaboutvendor

2. Látványtervezés

Ezt követően mérnökeink a rendelkezésre álló információk alapján több különböző javaslattal állnak elő, melyek első sorban 3D tervekként kerülnek prezentálásra. Így ügyfeleink mindig pontos képet kapnak arról, hogy a display hogyan fog megjelenni. Lehetőség van a display termékekkel való feltöltésére is és bolti szimulációra is.

3. Konstrukciós tervezés és árkalkuláció

Miután megtörténik a végleges látványterv kiválasztása és jóváhagyása, megkezdődik a display CAD modelljének elkészítése, mérnöki tervezése. Ennek során létrejönnek a pontos gyártásrajzok, és ugyancsak ez képezi alapját a gyors és hatékony árazási rendszerünknek.

4. Gyártás

Miután az ár jóváhagyásra kerül, előkészítjük a gyártási folyamatokat, és elindítjuk a gyártást, melyet mindig első osztályú, kimagasló minőségű alapanyagokra építünk. Ugyancsak ebben a lépésben történik a dekorációk legyártása is, mely különböző alapanyagokból készülhet, többféle nyomtatási technológiával.

5. Raktározás és szállítás

A produkciós folyamat legutolsó lépéseként a legyártott displayek kiszállításra kerülnek az ügyfelünk általa megadott címre. Lehetőségünkben áll raktározni is, így a kiszállítás akár több különböző időpontban is történhet. A displayek kiszállítása igény szerint egyaránt történhet lapszerelve illetve összeállítva. Fejlett logisztikai rendszerünk biztosítja, hogy az áru mindig pontosan érkezzen a kijelölt célpontra.

Leave A Reply