Papír displayek

Cégünk hullámkarton és kartontermékek gyártásával kapcsolatos tevékenységei egészen 1995-re nyúlnak vissza.

Évtizedes tapasztalatainkra támaszkodva rövid határidőn belül tervezünk minden igényt kielégítő konstrukciókat. Kimagasló gyártási kapacitásunknak köszönhetően hatékony árszínvonalat biztosítunk, és kiterjedt technológiai hátterünkkel a legkülönbözőbb kivitelezési problémákat is megoldjuk.

Különlegesen magas szerepet kapnak gyors összeállítású, automatizált konstrukcióink, melyekkel nem csak költség-, de időhatékonyságot is elérünk.

A papír displayek előnyei

Papírdisplayeink számos kiemelkedő előnnyel bírnak, melyek segítenek minden piaci igényt kielégíteni.

  • Páratlan esztétikai érték – Formai megoldásaink széles tárházát kínáljuk
  • Kiemelkedő minőségű alapanyagok – Csakis elsőosztályú alapanyagokkal dolgozunk
  • Kiváló nyomtatási teljesítmény – Hatékony digitális és offszet gyártás, a minőség maximalizálása mellett
  • Gyors reakció – Mintázási lehetőségeinknek köszönhetően a piacon egyedülállóan rövid időn belül vagyunk képesek kiszolgálni ügyfeleinket
  • Személyre szabott tervezés – Méretezés ügyfeleink termékpalettája alapján
  • Kis- és nagysorozatok kiszolgálása – Technológiai hátterünk biztosítja, hogy akár 1 darabos megrendeléseket is legyárthassunk

A fejlesztési folyamat

01-decisionaboutvendor

1. Megállapodás

Első lépésben egy, ügyfelünkkel folytatott személyes találkozó keretein belül megállapodunk a fejlesztési feladat részleteiről, és felmérjük, hogy pontosan milyen igényekkel fordul hozzánk. Ide tartozik a termékpaletta feltérképezése és elemzése, valamit a piaci követelmények tisztázása is.

01-decisionaboutvendor

2. Tervezés

Ezt követően mérnökeink a rendelkezésre álló információk alapján több különböző javaslattal állnak elő, melyekről alapanyagazonos mintákat készítünk, de igény szerint nyomatazonos mintát is készítünk, mely a végleges grafikával jelenik meg. Lehetőségünk van 3D tervek prezentálásra is, akár termékekkel feltöltve, vagy bolti környezetbe helyezve is.

3. Árkalkuláció

A konstrukció véglegesítését követően megtörténik a pontos árkalkuláció, melynek során természetesen a gyártás minden paraméterét figyelembe vesszük -úgymint a nyomtatási technológiát vagy rendelt mennyiséget-, így piacvezető költséghatékonyságot érünk el.

4. Gyártás

Miután az ár jóváhagyásra kerül, előkészítjük a gyártási folyamatokat, és elindítjuk a gyártást, melyet mindig első osztályú, kimagasló minőségű alapanyagokra építünk. Széles technológiai palettánk segítségével képesek vagyunk digitális és offszet nyomatok elkészítésére is.

5. Raktározás és szállítás

A produkciós folyamat legutolsó lépéseként a legyártott displayek kiszállításra kerülnek az ügyfelünk általa megadott címre. Lehetőségünkben áll raktározni is, így a kiszállítás akár több különböző időpontban is történhet. A displayek kiszállítása igény szerint egyaránt történhet lapszerelve illetve összeállítva. Fejlett logisztikai rendszerünk biztosítja, hogy az áru mindig pontosan érkezzen a kijelölt célpontra.

Leave A Reply