Katalógus – Grab&GO™

Méretek

Standard Grab&GO™ konstrukcióink 5 különböző méretben állnak rendelkezésre.

  • Grab&GO™ S – Magasság: 600 mm
  • Grab&GO™ M – Magasság: 1000 mm
  • Grab&GO™ L – Magasság: 1200 mm
  • Grab&GO™ XL – Magasság: 1500 mm
  • Grab&GO™ XXL – Magasság: 1800 mm

Kiegészítők és variációk

Grab&GO™ legnagyobb előnye a költséghatékony és gyors gyártás mellett a magasfokú variálhatóság. A különböző dekorációs lehetőségekre az alábbiakban mutatunk példákat.

01-decisionaboutvendor

1. Szárnyak

Adott a lehetőség a display oldalelemeit szárnyakkal kiegészíteni, így a kommunikációs felület megnövelhető. A szárnyak akár a display teljes magasságában is végigfuttathatóak, így elérhető a szögletes elölnézet helyett egy egyedi forma.

01-decisionaboutvendor

2. Szórólaptartó zsebek

A display funkcióját bővítendő akár szórólaptartót, vagy szórólaptartókat is felszerelhetünk az ügyfél igényeinek megfelelően. A nagy kommunikációs felületet biztosító Grab&GO™ állvány figyelemfelkeltő megjelenésének köszönthetően a szóróanyag így biztosan eljut a vásárlókhoz.

01-decisionaboutvendor

3. Egyedi aljak

Ügyfeleink igényeinek megfelelően a konstrukció gyakorlatilag kötöttségek nélkül alakítható, így módunkban áll egyedi aljzatok beépítésére is.

01-decisionaboutvendor

4. Polcok

Grab&GO™ konstrukciónk alkalmas arra is, hogy polcokkal kibővítve termékkihelyezésekhez használjuk, miközben megőrzi előnyeit is: a szerkezet továbbra is gyorsan összeállítható, rugalmasan kihelyezhető és költséghatékonyan gyártható marad.

01-decisionaboutvendor

5. Fedelek, záróelemek

A Grab&GO™ termékek felszerelhetőek fedelekkel, záróelemekkel is. Ez a záróelem gyakorlatilag bármilyen formájú lehet, a papír alapanyag felhasználhatóságainak keretein belül. Célja lehet esztétikai is, de egy S méretű Grab&GO™ állvány egy fedéllel akár pulttá is alakítható.

01-decisionaboutvendor

6. Kapurendszerek

Termékeink variálhatóságának bizonyítéka, hogy a Grab&GO™ állványok könnyen átalakíthatóak akár különböző kapukká is. Ezeket a kapukat egyaránt kihelyezhetjük az üzletek sorai elé, beléptetőkapukhoz, vagy akár raklapszigetek köré is.

Leave A Reply